Στην ιστοσελίδα του Κέντρου Μελετών μπορείς να βρείς πληροφορίες για την ζωή του Τάσσου Παπαδόπουλου, για το αρχείο την δράση και τις εκδόσεις μας.

Εκδήλωση μνήμης για Μίκη Σπαρσή

Πραγματοποιείται την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, στις 7 μ.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, εκδήλωση μνήμης για τον Μίκη Σπαρσή, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (1964-1984), με την ευκαιρία του ανοίγματος του Αρχείου του  στο κοινό και στους/ις ερευνητές/τριες. Το Αρχείο Μίκη Σπαρσή έχει παραδοθεί από την οικογένειά του στο Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, όπου καταγράφηκε και ψηφιοποιήθηκε και πλέον είναι στη διάθεση των ερευνητών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, Πάνος Παπαδόπουλος και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκος Κούσιος.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Νίκος Κόσιης, πρώην Υπουργός και Λένια Σαμουήλ, πρώην Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση του Αρχείου Μίκη Σπαρσή, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με αντιφώνηση από τον Δημήτρη Μ. Σπαρσή.

Λευκωσία,  1 Σεπτεμβρίου 2022

Τα νέα μας

Ενημερώσου για ό,τι αφορά τις δράσεις του Κέντρου Μελετών